Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Geen halve finale voor Red Panthers: Spanje klopt hockeyvrouwen na discutabele goal

EK HockeyGeen halve finale voor de Red Panthers op het EK in Antwerpen. De Belgische hockeyvrouwen beten met het kleinste verschil in het zand tegen Spanje na een discutabele goal. Een gelijkspel had volstaan voor de halve finale, maar een onmondig België kon de scheve situatie in het slot niet meer rechtzetten.

29 reacties

  • Jean-pierre Venken

    5 jaar geleden
    De red flames, altijd laten ze het afweten, weer grote kans gemist. Wat voor spel was dat nu weer. Verdedigen tot en met !Vanaf nu kijk ik nog alleen naar de mannen. Die spelen tenminste altijd hun eigen spel
  • Jan Jansen

    5 jaar geleden
    Doelpunt duidelijk terecht gegeven! Spanje ook verdient gewonnen!
  • Paul Boutsen

    5 jaar geleden
    Heb de beelden gezien, het was duidelijk dat de scheidsrechter opdracht had gekregen Spanje te laten winnen. Misschien was Spanje beter, maar het goal had moeten afgekeurd worden en men had schrik dat het er niet meer van ging komen, dus...de rest van het verhaal kennen we. Beetje zoals in de voetbal, fair play is ver te zoeken.
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    Spanje was twee maten te groot. Ze speelden het balletje zo precies naar elkaar dat het was alsof er geen belgische spelers op het terrein stonden. Trainer balletjes in de doelvak altijd onmiddellijk wegwerken, niet op de grond laten vallen. Een bal op de lijn is dus goal?
  • Filip Eriksen

    5 jaar geleden
    Red Panters, Red Flames, weer gekeken, weer 2u. van mijn leven verspild.