Animation on FOX
Volledig scherm
© Animation on FOX

Makers ‘The Simpsons’ maken Trump belachelijk

De creatieve breinen achter de bekende cartoonserie ‘The Simpsons’ nemen Donald Trump op de hak in een nieuw uitgebrachte video die op YouTube is verschenen. De makers hebben een parodie gemaakt op de bekende musical ‘West Side Story’ en schreven een eigen tekst op het nummer ‘America’, met in de 'hoofdrol' Trump en de vier vrouwen uit het Amerikaanse congres die volgens de president 'maar terug moeten naar hun eigen land'. Dit meldt Deadline.

17 reacties

  • God Almachtig

    5 jaar geleden
    Alsof trump hulp nodig heeft om zich belachelijk te maken
  • lars vandenberge

    5 jaar geleden
    Trump is nu eenmaal belachelijk.
  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    Belachelijk maken een vorm van jaloersheid.....
  • Carol VanVliet

    5 jaar geleden
    geweldig fantastisch en leuk nieuws bericht
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Bekijk zeker ool de 2 seizoenen van "our cartoon president. Ze lachen met beide zijden, maar de conservatieven voorzien aanzienlijk meer open goals.
  1. “Tot 88 liter regen per vierkante meter op een uur tijd”: zware onweersbuien veroorzaken wateroverlast en schade in Limburg en Antwerpen
    Play
    Update

    “Tot 88 liter regen per vierkante meter op een uur tijd”: zware onweersbui­en veroorza­ken waterover­last en schade in Limburg en Antwerpen

    Stevige regenbuien zetten vannacht straten in heel Limburg blank en ook in de provincie Antwerpen veroorzaakte het onweer overlast. Lokaal viel er tot wel 55 liter water per vierkante meter zegt weerman Frank Duboccage. In Lanaken was dat zelfs 88 liter, volgens de burgemeester Marino Keulen (Open Vld). De regenzone blijft ook vandaag nog even in het land en trekt langzaam weg richting Nederland. “In de loop van de avond zou het overal weer droog moeten zijn”, volgens Duboccage.
  2. KIJK. 88-jarige Oekraïner Ivan wandelt 's nachts tientallen kilometers om aan Russische militairen te ontsnappen

    KIJK. 88-jarige Oekraïner Ivan wandelt 's nachts tientallen kilometers om aan Russische militairen te ontsnappen

    De 88-jarige Ivan Vivsianyk, inwoner van het dorp Ocheretyne in de regio Donetsk, wist op een opvallende manier te ontsnappen aan de Russische bezetting. Dat vertelt hij nu aan de Oekraïense nieuwszender 1+1. Russische militairen namen zijn paspoort af, waardoor hij besloot ‘s nachts te voet op de vlucht te slaan. De tachtiger liep maar liefst zes uur lang, onder vuur, in het donker, totdat hij onderweg een chauffeur tegenkwam die aanbood hem een lift te geven. Nu verblijft de grootvader in Dnipro, waar hij wacht op een nieuw Oekraïens paspoort.