Wanyama vorig seizoen in de Champions League op Wembley tegen Lionel Messi.
Volledig scherm
Wanyama vorig seizoen in de Champions League op Wembley tegen Lionel Messi. © AFP

Recordbreker van meer dan 12,5 miljoen. Victor Wanyama kan de duurste transfer ooit worden voor Club

Een van de beste brekers in de Premier League in 2016-17, straks mogelijk recordbreker. Club Brugge zet hoog in. Victor Wanyama (28) van Tottenham kan zijn duurste aanwinst ooit worden. Een hereniging met mentor Philippe Clement staat hem aan. Onderhandelingen op clubniveau lopen. 

24 reacties

  • jozef van riel

    5 jaar geleden
    @philippe. Clement was aan het uitbollen hé!! Wanyama heeft vorig seizoen de halve finale Spurs - Ajax gespeeld. In de terugwedstrijd 1 helft. Tactisch vervangen voor een aanvaller omdat Spurs 2-0 achter stond. En dat is een versleten speler volgens de 'kenners(?)' hier!
  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Als ze willen bedrogen worden moeten ze het niet laten. Tottenham wil van die invalide af en probeert er vanaf te geraken! Laat ze ermee zitten hij zal toch niet meer spelen!
  • Willy Sneppe

    5 jaar geleden
    Denk dat na zeven vette jaren er zeven magere jaren komen.Of gaat men bij Club de weg bewandelen van de politiek?Zorg voor een fatsoenlijke reserve.De voorzitter van Tottenham wil het onderste van de kan voor een speler die ze zelf niet meer willen opstellen.Stel je de vraag waarom ze er vanaf willen en koop geen kat in de zak!
  • jozef van riel

    5 jaar geleden
    Mensen die dit een slechte transfer noemen, kennen toch weinig van voetbal hoor! Hij is niet blessure gevoelig. Heeft zijn basisplaats verloren door blessure en daarna niet veel meer gespeeld omdat de basis elf toen sterk presteerde.
  • LUC HUON

    5 jaar geleden
    Het lijkt op een wedstrijd tussen Verhaeghe en Coucke. Verhaeghe wil absoluut de stommiteiten van Anderlecht overdoen, geen jeugd maar kopen tot de boot kapseist.