Dominique Renotte werd begin juli aangehouden op verdenking van onder meer witwas en fiscale fraude.
Volledig scherm
Dominique Renotte werd begin juli aangehouden op verdenking van onder meer witwas en fiscale fraude. © BELGA

Tongerse parketmagistraat blijft in de cel voor gesjoemel met oldtimers

De Tongerse parketmagistraat die begin juli werd aangehouden in een onderzoek naar gesjoemel met oldtimers blijft in de cel. Dat heeft de kamer van inbeschuldigingstelling in Antwerpen beslist.

7 reacties

  • FRANK WILLEMS

    5 jaar geleden
    Niet in de pas van justitie gelopen of de verkeerde tegen gewerkt , dit is het systeem van justitie beschuldigen , zaak afnemen , dossiers met bewijzen leegmaken , enz .
  • Vera Bres

    5 jaar geleden
    Dit soort mensen en zo zijn er veel ,die hoog in een ivoren toren zitten , denken dan ook dat ze alles mogen ,zij kennen de weg van de achterpoortjes en dit soort beschermt elkaar ook nog .
  • marc decherf

    5 jaar geleden
    Jarenlang het gezicht van justitie, en nu zelf in de cel, je kan tegenwoordig niemand meer vertrouwen. En het is niet de enige rechter die in de cel thuishoort, maar de meesten weten de dans te ontspringen. Ik hoop dat hij er nog vele jaren mag verblijven.
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Parketmagistraten en advocaten kunnen precies alles beter "plaatsen". Ze zijn er al teveel op getraind om te vertellen en laten horen wat hoort (in de democratie)
  • luc dierick

    5 jaar geleden
    dierick luc meer dan waarschijnlijk geen politieke vrienden gemaakt om samen te frauderen en gerechtelijke dossiers te manipuleren .