Onuachu zette zijn krabbel bij Genk.
Volledig scherm
Onuachu zette zijn krabbel bij Genk. © Recing Genk

Transfer Talk. Courtois-concurrent Navas wil weg uit Madrid - “Monaco denkt aan Dennis” - Genk maakt transfer Onuachu officieel

8 reacties

  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Dubbele meter supertalent van Clement, Gano is er ook nog?
  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Ik heb Onauchu bezig gezien bij Mitjtilland en in de Afrikacup en die man valt mij serieus tegen. Groot en sterk (onbeholpen) maar voetballer ???
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Awel ik ben volledig met u akkoord Freddy. Einde transferperiode zou 31 juli moeten zijn en gedaan maar dan wel voor alle Europese ploegen. En al zeker geen wintertransferperiode. Heropening 1 mei en dan hebben ze 3 maanden om handel te drijven.
  • jenny charels

    5 jaar geleden
    Dennis nog een jaartje houden zoals met Wesley is gebeurd. Ten eerste is hij nodig voor de CL (als Club deze volgende week haalt), en ten tweede zal zijn waarde dan stijgen met minstens 5 miljoen.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Rijke clubs kunnen nu één maal meer dan andere en bij Racing is dat een werk van jaren en ook doorbijten als het om een mindere periode gaat. De rijkste club van België is of zou moeten een voorbeeld zijn voor vele, maar iedereen heeft het recht te doen en te laten zoals het club bestuur dat wil natuurlijk.