Glory Obibo.
Volledig scherm
Glory Obibo. © rv

Ze stelde chemotherapie uit om haar ongeboren kindje te redden: Glory (29) verliest strijd tegen borstkanker

Een vrouw met borstkanker die intensieve chemotherapie uitstelde om haar ongeboren kindje te redden, is zondag overleden in de Noord-Italiaanse stad Treviso.

8 reacties

  • MYRTHE PASS

    5 jaar geleden
    Een heel prachtig gebaar van de zieke Glory om voorrang te geven aan haar gezonde dochter. Dit is alleen maar moederliefde, iets wat bepaalde andere moeders niet hebben voor hun kinderen. Een kind in wording, een foetus heeft eveneens het recht om te mogen leven!!! Ik ben blij dat ze haar baby'tje heeft kunnen voldragen en ze haar kindje nog heeft kunnen zien. Ik hoop dat de vader dit kindje met evenveel liefde omringt, verzorgt en groot brengt.
  • Kim Lefever

    5 jaar geleden
    Was amputatie geen mogelijkheid denk ik dan...?
  • Ludo Wouters

    5 jaar geleden
    Ooit zei mijn grootvader eens, je kunt beter een tak van een boom zagen dan heel de boom om te kappen. Ik heb respect voor de moeder maar Christiane Verbeek heeft ook gelijk.
  • Niki Henderiks

    5 jaar geleden
    Christiane Verbeek pardon? Net alsof de vader er niet voor kan zorgen. Er zijn zoveel mensen die als alleenstaande verder moeten. Ik vind het een prachtig gebaar van haar dat ze voor het leven van haar kind heeft gekozen.
  • Elisa deJong

    5 jaar geleden
    Top.. Ik zou voor mijzelf hebben gekozen vrees ik... Mega bijzonder dit