Kevin Mazur/WireImage
Volledig scherm
© Kevin Mazur/WireImage

Pink schreeuwde het uit, Beyoncé aan het janken: na 10 jaar komt uit wat écht gebeurde toen Kanye West het podium van VMA's bestormde

CelebritiesHet is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West heeft zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards niet bepaald van zijn beste kant laten zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, 10 jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich werkelijk afspeelde.  

6 reacties

  • wim CLAES

    5 jaar geleden
    het enige droevige aan die stoet harlekijnen is dat onze jeugd ze als rolmodel neemt. en dat is zeer spijtig. want geen een van hen is dat waard.verre van.
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Mario, wat een zever.. Waarom denk je dat ze die award won.. Omdat ze toen al de meest verkopende artieste was in de US
  • paul maene

    5 jaar geleden
    Beschaving wordt helaas niet door iedereen op dezelfde wijze toegepast!
  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Mario Tersago: Taylor Swift stond niet op dat podium met een award omdat ze niemand was, hè... Je mag ook niet vergeten dat ze nog 20 jaar moest worden. Eerlijk: ik had voor dat incident nog nooit van Kanye gehoord, wèl van Swift... Als hier iemand zijn carrière een boost kreeg, was het de zijne.
  • Edwige Spiegel

    5 jaar geleden
    Gedrag was inderdaad wat ongepast, maar voor de rest, "grootspraak en arrogant"? Hij zegt nogal gemakkelijk de waarheid, meestal recht voor de raap, en dan trap je al snel op lange tenen, kennen we hier toch ook. Hij windt er geen doekjes rond, ontbreken van hedendaagse poco-mentaliteit en hypocrisie valt enkel te aprecciëren.