Boris Johnson.
Volledig scherm
Boris Johnson. © Photo News

Harde brexiteers waarschuwen Johnson: “Enkel backstop verwijderen volstaat niet voor onze steun”

Zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat Brits premier Boris Johnson de Europese Unie zo ver krijgt om de gewraakte Ierse backstop uit het brexit-akkoord te halen, zal dat alleen nog niet volstaan om de harde brexiteers te overtuigen. Dat zeggen een aantal van Johnsons Conservatieve partijgenoten vandaag in de Daily Telegraph. 

40 reacties

  • christian demeester

    5 jaar geleden
    Geef ze een schop onder hun kont.
  • wim Goossens

    5 jaar geleden
    Degene die hier zo hard roepen en toeteren tegen Europa, schrijven hun onzin misschien vanop het strand in Spanje , Frankrijk,.. op hun smartphone zonder dat ze roamingkosten betalen en zonder dat ze wisselkoersverliezen hebben ... Zo slecht is Europa ...
  • wesley netnem

    5 jaar geleden
    De Britten willen weg en daar Moet de Rest van de EU niet voor opdraaien ! Dit zijn de Voorwaarden van de EU en als je daar niet meer akkoord gaat , Pech dan ! Ik zie terug geweld komen in N-Ierland en wat met de Schotten en Wales die nu miljarden aan EU steun krijgen ? Hopelijk valt het VK uitelkaar en Blijft Engeland alleen over ! Die denken nog dat ze een Empire zijn zeker ?
  • Noël Onselaere

    5 jaar geleden
    De Britten zijn altijd een raar volkje geweest, en den Boris is daar een goed voorbeeld van. Hun 'ponden' zijn als heilige kralen, links rijden is hun geliefde route; dwarsliggen is hun hobby, en enkel hun standpunten zijn de juiste. En wat hun ten goede komt, steunen zij. Verplichtingen ontlopen ze... Probeer met dat volkje maar eens een overéénkomst te sluiten.
  • Nicca Vermeirsch

    5 jaar geleden
    Humor van de bovenste plank !!! Johnson gaat plat op zijn buik gaan voor de EU ondanks zijn populistische wartaal !!!