BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Sven Kums terug bij AA Gent: “Ik verwijt Kompany helemaal niets, hij heeft mij een uitleg gegeven”

Jupiler Pro LeagueTerwijl Sven Kums Deadline Day met rasse schreden zag naderen, geraakte zijn transferdossier woensdag plots in een stroomversnelling. AA Gent haalde zijn voormalige Gouden Schoen, kampioenenmaker en Champions League-held terug van Anderlecht, op uitleenbasis tot het einde van het seizoen. “Ik verwijt Kompany helemaal niets.”

5 reacties

  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Aan Kompany om te bewijzen dat hij Kums werkelijk niet nodig heeft : een wijze trainer moest toch al lang gezien hebben dat het due Trebel-Kums niet werkte omdat Trebel het vertikte met Kums samen te spelen. Er was maar één oplossing voor : Trebel vekopen en ze hadden een herboren Kums gezien !
  • Kevin Verbruggen

    5 jaar geleden
    Veel succes Sven.
  • caes jean-pierre

    5 jaar geleden
    U begrijpt toch dat kums niet voluit kan praten, omdat hij per slot van rekening nog van Anderlecht afhangt, wacht maar tot hij er helemaal van verlost is, hij zal dan wel zijn hartje luchten. En nu zitten ze nog met dat tweede geval met name Trebel, nog iemand die weg moet, omdat hij te duur is.
  • Miguel N. Noridine

    5 jaar geleden
    Kums is zeker goed genoeg. Alleen niet in de omgeving Anderlecht. Ik dacht dat we onze rechtstreekse concurrenten niet gingen versterken? Ik ben er zeker van dat vanaf nu Kums weer de pannen van het dak zal spelen...
  • Herman Valaert

    5 jaar geleden
    Hij had geen andere keus dan terug te keren naar zijn oude stal ....wegens niet goed genoeg bij Anderslecht .