© Photo News

Jennifer Aniston heeft het helemaal gehad met zwangerschapsgeruchten

De Amerikaanse actrice Jennifer Aniston is de geruchten over een eventuele zwangerschap, die al jaren af en toe de ronde doen, meer dan beu. Dat maakte ze vorige zomer al duidelijk met een open brief in The Huffington Post, maar ze herhaalde het nog eens eerder deze week bij Ellen DeGeneres.

vwh

De brief die in juli online verscheen was een duidelijke sneer naar de roddelpers. Fotografen hadden Jennifer Aniston en haar man Justin Theroux gefotografeerd tijdens een vakantie op de Bahama’s en vonden haar buik verdacht bol. Deze keer was het volgens de paparazzi echt prijs: de 47-jarige ster zou zwanger zijn van haar eerste kind. En dat terwijl ze eigenlijk net gewoon haar buikje rond had gegeten.

“Ik ben niet zwanger”, zo schreef Aniston in de brief die ze eigenlijk nooit van plan was om te publiceren.“Je kent dat wel: je schrijft iets, maar bent niet van plan om het te verzenden. Ik deed al toen ik een kind was. Ik zat op dat moment echt vast. Het was een moeilijk moment. Ik was net terug van vakantie en mijn moeder was net overleden”, zei ze in The Ellen Show.

”Er was weer eens een foto van me opgedoken zoals er in de voorbij tien à vijftien jaar wel meer zijn geweest: ik met een pijltje richting mijn buik. Ik was de objectivering echt beu”, klinkt het. Dan herhaalt ze haar standpunt uit haar relaas. “Ik denk dat de roddelpers, en eigenlijk iedereen van ons, goed moet onthouden welke info er binnenkomt in het brein. Het is niet omdat we vrouwen zijn - met een baarmoeder, vagina, eierstokken - dat we aan kinderen moeten beginnen. Vrouwen doen veel andere dingen in deze wereld die niets met voortplanting te maken hebben.

“We moeten stoppen met luisteren naar de roddelpers. We moeten stoppen met roddelbladen te kopen omdat we elkaar moeten steunen. We moeten elkaar graag zien en trots zijn op andere vrouwen. Wat hun levenskeuzes ook zijn. Het is aan ons om te beslissen waarvan gelukkig worden.”

Bekijk hieronder het fragment uit de talkshow van Ellen DeGeneres.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer