In de nacht van donderdag op vrijdag werden voor de kust van Duinkerke ook al 24 migranten gered.
Volledig scherm
In de nacht van donderdag op vrijdag werden voor de kust van Duinkerke ook al 24 migranten gered. © AFP

Meer dan twintig migranten gered voor kust van Duinkerke

Voor de kust van Duinkerke zijn afgelopen nacht 22 migranten gered die geprobeerd hadden om het Kanaal over te steken. Dat heeft de maritieme prefectuur van Het Kanaal en de Noordzee meegedeeld.

13 reacties

  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    Die voor de , nee beter gezegd aan, de Libische kust worden opgepikt is "redden". Die vanuiit Frankrijk vertrekken is "tegen houden".
  • Gerda Lagaert

    5 jaar geleden
    Men blijft zich toch afvragen waarom men dit vluchtelingen noemt ,hoeveel mensen hier in Europa hebben niet de centen op hun rekening staan waarmee die gasten zich deze overzet kunnen permitteren , en zijn hun vrouwen dan bezig met de opbouw van hun huisje ,want eenmaal hier alles in orde worden de centjes mooi naar ginds opgestuurd . Zo is Europa het OCMW van gans de wereld , werk maar tot uw 67 e !!!
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    De belastingen gaan dus weer omhoog want die moeten ook "gratis" krijgen,"gratis" waarvan wij alles maar dan ook alles mogen betalen.
  • Walter WOUTERS

    5 jaar geleden
    Kan de Belgische marine hier geen controle over doen??????????
  • Jef Bardy

    5 jaar geleden
    Oppikken voor de kust van Libië (Afrika) en ze brengen ze naar Europa. Oppikken voor de kust van Engeland en ze brengen ze terug naar hun vertrekplaats (Frankrijk).... vreemd....