Maanrock kent mooiste afsluiter ooit: Maarten en Geoffrey stelen de show

Maanrock in Mechelen beleefde afgelopen weekend een van zijn meest succesvolle edities ooit. Naar schatting 130.000 tot 135.000 bezoekers zakten af naar het gratis festival. Maar de editie van 2019 gaat ook de geschiedenis in als die met de mooiste afsluiter ooit. Met dank aan Radio Botanique en Maarten en Geoffrey uit Down the Road.

Sven Van Haezendonck

De lokale helden van Radio Botanique, heel de zomer sfeermakers van dienst, mochten voor het eerst Maanrock afsluiten. En dat deden de Mechelaars met glans. Maarten De Gryse (30) uit Aartselaar en Geoffrey Teugels (21) uit Rotselaar staken enthousiast en vol overgave een handje toe.

“We kennen Jan Campi, een van de deejays van Radio Botanique. Hij nodigde ons uit“, zegt Maarten. En dat deden de jongens vol overgave. Ze gingen samen met Jan, Marc Baert en Gert Van Eeckhout op het podium. “We hebben het kot in brand gestoken. Het was super, de max! Nog beter dan Tomorrowland”, zegt Maarten. Ze kregen er maar niet genoeg van en entertainden het publiek heel het optreden lang ook nog van in de frontstage.

© SVH

© SVH

© SVH

© GRBE

© GRBE

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER