Karel De Gucht.
Volledig scherm
Karel De Gucht. © Photo News

De Gucht over kritiek op aanstelling Reynders: “Dan had N-VA maar in de regering moeten blijven”

Niemand in België is beter geschikt dan Didier Reynders om Europees Commissaris te worden. Dat vindt voormalig eurocommissaris Karel De Gucht. Volgens de Open Vld-topman valt zijn aanduiding perfect binnen de bevoegdheden van de regering van lopende zaken. 

97 reacties

  • Tom Faes

    5 jaar geleden
    Michel heeft met De Wever hierover gesproken en deze was volledig akkoord . Is Bartje dit nu al vergeten, dan kunnen we spreken van beginnende dimensie.
  • Aaa Aaa

    5 jaar geleden
    de gucht is precies blij met reynders , dit weten we dus ook
  • Stef De Vos

    5 jaar geleden
    De toekomstige president van Europa die als huidige Belgische regeringsleider zijn MR-partijgenoot en minister aanstelt als toekomstige EU-commissaris is zeer ongehoord. Dergelijke procedure schaadt het vertrouwen in de EU. Ongezien. Is dat aan de goeie kant van de geschiedenis staan?
  • André Van Laethem

    5 jaar geleden
    Reynders en co doen tenminste verder met Belgie. Nva zit nog steeds te zeveren over vlaanderen waar de modane Belg totaal geen zin meer heeft. Niet vergeten dat niet elke vb of nva stemmer onafhankelijkheid wil.
  • Felix Petri

    5 jaar geleden
    Van hetzelfde laken een pak. Tussen de Gucht en Reynders zit er nagenoeg geen verschil. Ik heb niet veel verstand van politiek maar is een regering van LOPENDE zaken wel bevoegd om dit te beslissen?