Coleen en Wayne Rooney
Volledig scherm
Coleen en Wayne Rooney © Photo News

Na uitgelekte foto’s van overspel: vrouw Wayne Rooney doet trouwring uit en eist dat hij per direct naar huis keert

CelebritiesVolgens de Britse media stormt het binnen het huwelijk van Wayne Rooney (33). Nadat er foto’s opdoken die moeten aantonen dat de voetballer overspel pleegt, zou zijn vrouw Coleen Rooney (33) haar trouwring hebben uitgedaan, en zou ze eisen dat haar echtgenoot, die momenteel in Amerika speelt, per direct zijn voetbalcontract verscheurt en een vliegticket boekt richting huis. 

15 reacties

  • rony de bilde

    5 jaar geleden
    Carlos Simonis volledig fout coleen was zijn jeugdvriendin ze is niet getrouwd om zijn geld rooney was toen nog niet zo bekend als je iets niet weet dan kun je er beter over zwijgen
  • jozef van riel

    5 jaar geleden
    Das zever hé Carlos. Hij is ook met haar getrouwd hé! Met welke reden is dat dan? Om haar daarna schaamteloos te kunnen bedriegen? En die andere vrouwen willen hem wel om zijn charme?!
  • baptist Van der Straete

    5 jaar geleden
    carlos simonis, dus je mag niet meer met iemand vermogend trouwen... trouwens ze kennen mekaar van hun 12 jaar en begonnen een relatie toen ze 16 waren... zo rijk zal hij toen niet geweest zijn. niet alle vrouwen zijn rot he. hij is de scheefpoeper
  • Sofie Goyvaerts

    5 jaar geleden
    Carlos, zijn vrouw was al met hem samen nog voor hij een bekende voetballer was. Niet alle vrouwen zijn golddiggers.
  • Chris Devlaeminck

    5 jaar geleden
    Waarom wordt diegene die overspel pleegt meestal gezien als de slechterik? Misschien was Coleen Rooney niet echt meer geïnteresseerd in vrijen met haar man? Dat die het dan elders zoekt is te begrijpen. Een vrouw of man die niet meer geïnteresseerd is in vrijen met haar of zijn wederhelft kan die niet betichten van overspel.