Een vol strand in Scheveningen (Den Haag), een van de bekendste en grootste badplaatsen van Nederland. Op de dijk staat het imposante Kurhaus.
Volledig scherm
Een vol strand in Scheveningen (Den Haag), een van de bekendste en grootste badplaatsen van Nederland. Op de dijk staat het imposante Kurhaus. © ANP

Ouders melden zich pas 's nachts voor gevonden jongetje (4) in zwembroek

De Nederlandse politie heeft gisteravond rond 21.00 uur een 4-jarig jongetje gevonden dat moederziel alleen in een straat bij de dijk van badplaats Scheveningen in zijn zwembroekje rondliep. Rond 01.00 uur vannacht meldde een van de ouders zich. 

30 reacties

  • Liliane Vervliet

    5 jaar geleden
    Te gek voor woorden,arme kleine !
  • Kim Nannan

    5 jaar geleden
    Ik snap niet dat die ouders pas 's nachts om hun kind komen, hebben ze dan misschien zelf heel de dag elders zitten zoeken? Want dat kan natuurlijk ook hé. Ik kan me niet inbeelden dat je u kind pas 's nachts gaat zoeken. Tenzij je het aan zijn lot overlaat natuurlijk.
  • Tinneke Dene

    5 jaar geleden
    Ik kan me best inbeelden dat je op vakantie als ouder pas na middernacht je bed in trekt, even checken bij de kinderen en plots in paniek slaat dat er eentje is weggeglipt. Thuis zou dit niet lukken aangezien ze ons moeten passeren om buiten te geraken. Ben zelf als 5 jarige met mijn 4 jarige nicht op wandel gegaan aan zee, wij wilden flink naar de kerk. Ons ouders hebben toen ook doodsangsten uitgestaan en 't is niet in de gazet geweest! Kinderen die gaan lopen, niets nieuws aan!
  • Danielle Scherrens

    5 jaar geleden
    Misschien lagen de ouders ook te slapen? Oordeel niet te snel
  • Hugo BAVRE

    5 jaar geleden
    De kritiek op de ouders is terecht hoewel wij niet weten hoeveel tijd de langere tijd was. Na een half uur je kind niet terug vinden is op de alarmknop duwen Hier gaat het om meerdere uren voor dat de ouders zich melden bij de politie.