Vandalen bekladden gevel van Antwerps secretariaat Vlaams Belang: “Totale uitverkoop”

Twee onbekenden hebben zondagavond de gevel van het Antwerps secretariaat van het Vlaams Belang beklad. Met graffiti spoten ze de boodschappen “zaak over te nemen” en “totale uitverkoop” neer. Filip Dewinter zette de camerabeelden op Twitter.

jtp

“De twee onbekenden sloegen tussen 20 en 21 uur gisterenavond toe. Ze waren duidelijk goed voorbereid”, zo vertelt Filip Dewinter. “Niet eens midden in de nacht, maar nog redelijk vroeg in de avond. Vrij driest allemaal. Ze werden aangesproken door toevallige voorbijgangers, en zetten het daarna op een lopen.”

Dewinter plaatste de beelden van de twee mannen op sociale media. “We hebben ook al klacht ingediend tegen onbekenden”, meldt hij. “Het graffititeam van de stad Antwerpen komt binnen de drie dagen de boodschappen weghalen.”

Het is niet de eerste keer dat het secretariaat van het Vlaams Belang beklad werd. “Gelukkig is het dit keer ‘maar’ graffiti”, kan Dewinter er nog mee lachen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© Victoriano Moreno

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER