Beeld ter illustratie, Blankenberge.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie, Blankenberge. © Photo News

Morgen zo goed als zeker derde hittegolf van het jaar: “Heel uitzonderlijke situatie”

WeernieuwsMet vandaag opnieuw tropische temperaturen boven de 30 graden beleven we een erg uitzonderlijk warme late augustus. Meer zelfs, weerman David Dehenauw noemt het zo goed als zeker dat we morgen al voor de derde keer dit jaar een hittegolf beleven. Een unicum.

73 reacties

  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Kris,dat bewijst des te meer dat warme zomers de overhand nemen en er dus voortdurend records worden gebroken=het nieuwe normaal,maar wel zeer abnormaal naar de normen van pakweg midden 20ste eeuw tot jaren '80.
  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Jan Boden,de laatste echte winter dateerde nog van 1986. Deze eeuw hooguit een paar normale winters zoals 2009-2010 en 2012-2013. De rest waren winters die eerder thuishoren aan de bretoense kusten waar nattigheid en weinig vorst de regel is..of was,want vriest het er zelfs winters niet meer.
  • Jos Temmerman

    5 jaar geleden
    En het kuddevolk met zen allen naar Blankenberge, waar ze een sangriake van den Aldi binnenkapen voor 10 euro hahaha. Wij zijn er gaan wonen 2 jaar geleden ,maar willlen hier weer zo snel mogelijk weg uit dat boerengat.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    En binnen een maand of 2 moeten we ons bergen voor een horrorwinter.
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Ik geniet van dit warme weer,mij hoor je zeker niet klagen,nog vlug wat extra vitamines opdoen voor het gure winterweer.