Antwerpse vrouw (27) vast in Turkije door oude Facebookpost

De Turkse Gulsum (27) uit Antwerpen zit sinds begin juli vast in Turkije. De vrouw postte vier jaar geleden enkele berichten op Facebook over de situatie van de Koerden. Die worden in Turkije vaak als terroristen beschouwd. Toen Gulsum het land binnen wilde, werd ze opgepakt. Intussen is ze vrij, maar mag ze het land niet uit.

14 reacties

  • Benny Van den broeck

    5 jaar geleden
    Ik blijf naar Turkije gaan als een Belg en niemand kan mij nog tegenhouden, wat er precies aan de hand is met die vrouw interesseert mij echt niet! Dat is haar eigen persoonlijkheid!
  • Taner Ikiz

    5 jaar geleden
    Het zal niet zomaar enkel voor kritiek zijn, de huidige regering krijgt 50% van de stemmen Dus dat betekent dat ze 50% van de stemmen niet krijgen en die zijn ook kritisch en als ze iedereen die kritiek uiten in de bak moeten zwieren dan moet helft van Turkije in de bak zitten en dat komt neer op 40 mln mensen.
  • Norbert Bauwens

    5 jaar geleden
    Dat wil dus zeggen dat de spionnen van Erdogan in alle lagen van de bevolking en op alle media zitten. Daarbij blijkt dat Turkije verbied om de Turkse Nationaliteit op te geven. Eenmaal Turk = Eeuwig Turk. Het enige middel. Turks paspoort verbranden en nooit ofte nooit nog naar Turkije gaan.
  • raymond van der craen

    5 jaar geleden
    Mij zien ze niet in zulke landen. Geef mij maar Rusland.
  • Calinda Struyf

    5 jaar geleden
    Een vrouw met een Turks paspoort in Turkije is geen Belgische, zelfs niet als ze ook een Belgisch paspoort heeft en in België geboren is. Het is perfect mogelijk om Uw Turks paspoort binnen te leveren en daardoor voor de gehele wereld inclusief Turkije Belgische te zijn maar als je kiest voor de voordelen ervan ben je op dat moment gewoon een Turkse.