Zo wild zag je Céline Dion nog nooit

De Canadese zangeres Céline Dion (48) was donderdagavond te gast in de ‘The Tonight Show’ met Jimmy Fallon en liet zich van een bijzonder wulpse kant zien. Tijdens ‘Wheel of Musical Impressions’, een rubriek in de talkshow waarbij de gast een andere artiest moet nabootsen, gaf de ‘My Heart Will Go On’-ster haar beste vertolking van Cher, Sia en Rihanna.

vwh

Dion zong ‘Frère Jacques’ met een accent à la Cher. Later moest ze het kinderliedje ‘Row Row Row Your Boat’ zingen op zijn Rihanna’s. Dion ging volledig op in haar rol en begon zelfs te twerken. Presentator Jimmy Fallon moest de ster bedaren. “Er kijken kinderen mee”, zei hij. “Je vroeg me om Rihanna te imiteren. Zij doet dat nu eenmaal”, verdedigde ze zich.

De laatste tijd lijkt het erop dat Dion, die voor de gelegenheid een korte glitterjurk droeg, zich een nieuw imago wil aanmeten. Ze nam een beroemde stylist van de sterren in dienst en wordt nu geprezen als stijlicoon. In dit interview doet ze dan weer haar best om te tonen dat ze absoluut mee is met haar tijd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer