NoMoBs klaar voor Kaffee: “We gaan die shit rocken”

Vrijdagavond sluit NoMoBs het Kaffee van Antwerpen, samen met met Bird en Soufiane Eddyani. In een videoboodschap op Facebook laten ze alvast weten dat ze klaar zijn voor een feestje. Het Kaffee gaat open vanaf 16u, om 20u starten de optredens. Kom op tijd, want vol is vol. De toegang is gratis.

dst

NoMoBSGrootgebracht in de multiculturele buurt van het Kiel, brengt NoMoBS muziek over het leven zoals zij het hebben ervaren tijdens het opgroeien. Rappen doen ze in diverse talen en in nog meer stijlen, vervelen doet hun muziek dus nooit. De mannen van NoMoBS zeggen wat op hun lever ligt en geven een positieve boodschap mee in hun songs. No More Bullshit!

Soufiane EddyaniOver Soufiane Eddyani is de laatste weken al een hoop inkt gevloeid. Deze zeventienjarige knul maant leeftijdsgenoten aan om niet op het verkeerde pad te belanden. In zijn doordachte rapnummers vertelt hij over zijn eigen stommiteiten en probeert hij anderen hiervoor te behoeden. Of hij hierin slaagt? Zijn miljoenen views op YouTube doen ons vermoeden van wel!

BirdOok Bird vervoegt de Nederlandstalige rap-avond. Deze jongeman heeft de Vlaamse Rap Award ‘Beste Nieuwkomer’ al op zijn naam staan. Momenteel is hij volop bezig aan nieuw werk. Iets om naar uit te kijken!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER