AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump steunt Braziliaanse president: “Bolsonaro werkt hard om bosbranden te bestrijden”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag zijn steun uitgesproken voor de manier waarop zijn Braziliaanse ambtgenoot Jair Bolsonaro de bosbranden in het Amazonegebied bestrijdt. 

10 reacties

  • mister Right

    5 jaar geleden
    Bolsonaro eist geen verontschuldigen om Macron's gebrek-aan-engagement verwijten. Bolsonaro eist verontschuldigingen van Macron omdat ie gezegd heeft dat de meeste Brazilianen zich schamen om hun president.
  • Jan Janssens

    5 jaar geleden
    Er is in de afgelopen 2 jaar nog niet 1 keer iets over de lippen van die oranje blaaskaak gekomen waarvan men denkt “awel chapeau”. Die mens doet iedere keer het kompleet tegenovergestelde van wat een groot staatsman zou doen. Hij is de Eddy Wally van de politiek, en zijn fans zijn dezelfden als die van wijlen the voice...
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    Trump kan onmogelijk weten wat hard werken is, hard liegen daarentegen......
  • Jakke Troost

    5 jaar geleden
    Duizenden hectaren regenwoud in ruil voor een verontschuldiging aan zijn persoon. En Trump die beweerd dat hij er alles aan doet. Waar zijn die mee bezig?
  • caius lepidus

    5 jaar geleden
    laat deze twee maar los , en garantie is er oorlog.Ze leigen er maar oplos , schelden en bedreigen. als dat de profielen zijn van de toekomstige presidenten zijn we er goed aan toe.