REPORTERS/AFP - Fotomontage HLN
Volledig scherm
© REPORTERS/AFP - Fotomontage HLN

Slachtoffers spreken zich uit tijdens verhitte hoorzitting: “Prins Andrew weet exact wat hij gedaan heeft en moet bekennen”

Royalty“Prins Andrew weet goed genoeg wat hij gedaan heeft.” Dat riep Virginia Roberts, de vrouw die beweert dat ze gedwongen werd om seks met de Britse prins te hebben, luidkeels tijdens een hoorzitting van de vermeende slachtoffers van de pedofiele miljardair Jeffrey Epstein. Ze dringt er fel op aan dat de zoon van Queen Elizabeth zijn daden bekent. 

32 reacties

  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    Ik twijfel er niet aan dat dit waar is. Dat soort waant zich toch altijd boven de wet. Nadat ze Epstein gezelfmoord hadden dachten ze waarschijnlijk alles in de doofpot te kunnen stoppen.
  • Miranda Mestdagh

    5 jaar geleden
    Het is allemaal makkelijk zeggen : « ze moesten maar gaan lopen! » Nee, zo werken die netwerken niet. Je zit er in vast... weglopen is geen optie. Bedreigingen en chantage zijn de werkmethodes om die meisjes in hun macht te houden.
  • imke de meester

    5 jaar geleden
    Als het zo is dat hij dat gedaan heeft dan zou hij beter bekennen. Dan kan hij gestraft worden en is de kous af. Als hij het niet gedaan heeft, wat ik betwijfel, dan mag hij nooit bekennen, en deze vrouw een proces aandoen voor laster.
  • paul maene

    5 jaar geleden
    Natuurlijk wordt die zaak geklasseerd! Wat dacht je, de Queen heeft gelukkig "brave" kinderen. En die "zelfmoord"......nou moe, die is voor de naïevelingen. Daar waren immers ronkende namen bij die beter geen aandacht kregen.
  • saar Caron

    5 jaar geleden
    Mensen zoals deze man Edwige Spiegel zijn de reden dat zedenfeiten nog steeds maar als een bijprobleem worden berecht. Zal maar uw agent zijn na verkrachting. Ah u werd ontvoerd en gedwongen tot seks, dan is het toch geen verkrachting? Je zal er niet aan doodgaan hoor. Walgelijk ventje