'Peaky Blinders'
Volledig scherm
'Peaky Blinders' © BBC

'Peaky Blinders'-kijkers zijn in shock: geliefd personage sterft uiterst gruwelijke dood

TVDe Britten zaten zondagavond massaal klaar voor de nieuwste aflevering van het vijfde seizoen van ‘Peaky Blinders’, dat bij ons pas in het najaar wordt uitgezonden. Naar de eerste aflevering keken ruim 3,7 miljoen mensen, een record voor de serie. Ook de twee aflevering behaalde uitstekende cijfers, al zijn heel wat kijkers wel compleet in shock door wat ze te zien kregen. Een van de meest populaire personages wordt dan ook op gruwelijke wijze vermoord.

4 reacties

  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Ik vind het jammer dat goede series vaak vernield worden door dat expliciete geweld; ik hou er niet van. GoT zou een pak beter zijn (en minder lang duren) als ze alle nutteloze seks- en geweldscenes eruit zouden knippen. Ieder zijn meug, maar ik hou er niet van, hou geweld voor horrorfilms...
  • David Pardo

    5 jaar geleden
    Groot gelijk Marijke ' er zijn altijd van die pruimzuren dat ze dan kijken naar plop
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Tja, het is ook maar fictie. Die sterft niet echt.
  • Marijke Boulet

    5 jaar geleden
    ‘Peaky Blinders’ is een zeer goede reeks met regelmatig serieus wat geweld , dat hoort er nu éénmaal bij als je een reeks over gangsters maakt . De mensen die het geweld te erg vinden of zelfs in shock zijn zou ik aanraden om in het vervolg naar een herhaling van Friens of Big bang theory te kijken .