Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OPROEP. Hoe duur is uw septembermaand?

38 reacties

  • Harm De Zeeuw

    5 jaar geleden
    Kinderen zijn in 95% van de gevallen een eigen keuze. Eigen keuzes hebben voor- en nadelen... Misschien eens een oproepje doen hoeveel geld alleenstaanden overhouden?!
  • Françoise Vangaever

    5 jaar geleden
    Voor ons is iedere maand stinkend duur. Wij kunnen niets. De apotheker, dokter, ziekenhuis, specialist enz. iedere maand 1000 euro ongeveer uit eigen zak ophoesten. Wie zegt dat de zorg zo goed is in België? Die is nog nooit ernstig ziek geweest. We sparen het eten uit onze mond.
  • Walter Bar

    5 jaar geleden
    Ik lees hier dat huizen vroeger duurder waren. Iemand zonder economische kennis dus. De gemiddelde babyboomer zonder diploma verdiende meer dan een bachelor nu als je het uitrekent. Vrouwen bleven oook massaal thuis...
  • Thomas Segers

    5 jaar geleden
    Mijn september-maand is alvast veel goedkoper dan mijn zomermaanden :-). Heerlijk genieten en ik heb nog veel geld over :-)
  • Ilse Janssens

    5 jaar geleden
    2 universiteitsstudenten op kot waarvan 1 in het buitenland. Maar ik jammer niet. Geen reizen, geen iphone, en vaak neen zeggen op luxe ...maar met plezier alles voor de studies en dus de toekomst van de kinderen. Vooraf gezorgd dat het huis ook afbetaald was dus kunnen de kinderen studeren wat ze willen. En neen, GEEN studiebeurzen of andere tegemoetkomingen. Vanaf het ogenblik dat ze er waren gedacht aan HUN toekomst en dat gaat prima!