Man schiet pester neer tijdens schoolreünie
Volledig scherm
Man schiet pester neer tijdens schoolreünie © rv

69-jarige man schiet pestkop uit schoolperiode neer tijdens reünie

Een 69-jarige man is op de vlucht nadat hij een voormalig klasgenoot neerschoot tijdens een reünie. Het incident gebeurde in de provincie Ang Thong in Thailand. Het slachtoffer zou de man jarenlang gepest hebben op school. 53 jaar later vond de schutter dat het tijd was voor wraak.

8 reacties

  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Ik ben ook jaren gepest geweest op school. Ik hoor soms via via nog van hen, stuk voor stuk hebben die ergste pesters psychische problemen. Aan die mensen heb ik niks te bewijzen. De rest van de klas was niet slecht maar durfden me toen niet helpen, dus ik heb er niks mee. Reünies zijn daarom ook niet aan mij besteed - ik heb goed werk, fijne vrienden, en een super gezin, ik besteed mijn tijd liever aan hen dan aan mijn pesters te gaan laten zien hoe "goed" ik het doe ;)
  • Anthony Vandooren

    5 jaar geleden
    Ik vereta die man, als je nooit gepest geweest bent kan je je niet inbeelden wat dit met een mens doet. Je draagt het letterlijk je ganse leven mee, geloof me
  • liesbeth reynders

    5 jaar geleden
    Mooi voorbeeld: pester = aanzetten tot moord. Vermassen zou zich amuseren in zulk proces. Een juwelier die zijn gezin en inkomen beschermt door een misdadiger tijdens inbraak neer te schieten is een moordenaar??? Psycho-en Co moet beter opgevolgd worden ( geld beter daar in steken dan in werklozen)
  • Kristina Verhasselt

    5 jaar geleden
    Dit voorval toont hoe zwaar pestgedrag op school het leven van het slachtoffer kan beïnvloeden terwijl de pester geen benul heeft van wat hij aangericht heeft. Ik keur zeker niet goed wat hier gebeurt is,maar tot op zekere hoogte begrijp ik het wel...,zelf gepest geweest...
  • Axel Marckx

    5 jaar geleden
    Zo zie je maar dat pesten op school een probleem is dat ernstig dient genomen te worden.