Bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen kwam Lomelino nog op voor het Vlaams Belang in Mechelen. Hij stond toen op de negende plaats op de lijst.
Volledig scherm
Bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen kwam Lomelino nog op voor het Vlaams Belang in Mechelen. Hij stond toen op de negende plaats op de lijst. © Vlaams Belang Mechelen

Meisje dient klacht in tegen Vlaams Belanger Thomas Lomelino na racistische opmerkingen op Tinder

Een meisje van Afrikaanse origine dient bij Unia in Mechelen klacht in tegen Vlaams Belanger Thomas Lomelino. Dat meldt les Équipes Populaires, een Franstalige organisatie die opkomt voor onder meer gelijke kansen, vanavond.

44 reacties

  • Leo Duym

    5 jaar geleden
    Dit spijtige voorval zegt ons twee zaken, niet méér, niet minder: 1. Thomas Lomelino is een domme racist. -- 2. In het VB is geen plaats voor racisten. --- Ik kan de ontgoocheling proeven en ruiken van VB-haters die gehoopt hadden dat TL bijval zou oogsten bij meerdere VB’ers.
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Belachelijk !
  • Tom Faes

    5 jaar geleden
    Deze Thomas mag dat niet zeggen en dat klopt natuurlijk voor de honderd procent ,maar waarom mag Dries dat wel ? Omdat hij meer stemmen binnenhaalt ?
  • danny janssens

    5 jaar geleden
    goed zo en doe gelijk een klacht tegen Schild en Vrienden van Dries Van Langenhove want daar worden gelijkaardige ideeen verkondigd : racistische antijoods en antivrouw
  • Emile De Smedt

    5 jaar geleden
    Soms moeilijk te reageren als het over scheeftrekkingen gaat.De vent is te mijden en onbekwaam te fungeren in eender welke partij.Maar de heisa is er op gericht VB te treffen.Waar vaag kan gedacht aan misplaatste grap of zattepraat wordt er niet aan herrinerd dat niet zolang geleden op RTL een gekleurde dame het volle pond kreeg van de kijkers.Geen Vlamingen maar de zuiver Franstaligen.Mag niet gezegd.Sorry hoor maar niet iedereen heeft kort geheugen.