De pui van de woning raakte flink beschadigd.
Volledig scherm
De pui van de woning raakte flink beschadigd. © MediaTV

Nederlander rijdt per ongeluk zijn eigen woning binnen: voet zat klem op gaspedaal

Een man uit het Nederlandse Barendrecht is vanmiddag per ongeluk zijn eigen woning aan de Klarinetweg binnengereden. Volgens de politie zat de man met zijn voet klem op het gaspedaal. 

5 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    @Paul De Mol, onmogelijk bij een hedendaagse wagen.Uit veiligheid staan de gas-pedalen (die overigens elektrisch zijn ) tegenwoordig tegen de middelconsole en er is geen plaats met je voet daar tussen te geraken.Als je niet met een wagen rijdt uit de jaren '70 of vrachtwagens krijgt men dit niet voor en denk niet zo te zien dat het hier geval is.
  • Paul De Mol

    5 jaar geleden
    raf peeters: Dat is me met mooie vaste schoenen ooit ook overkomen. Mijn voet gleed van het gaspedaal en zat klem tussen het pedaal en de middenconsole. Precies omdat het stevige schoenen waren heeft het heel wat seconden geduurd voor ik mijn voet los kreeg. Gelukkig stond ik niet voor mijn huis, maar was ik aan het rijden op de autoweg.
  • Robert DE REU

    5 jaar geleden
    Is toch bijna onmogelijk, weet echt niet hoe ik het zou moeten fixen, waarschijnlijk zoals Raf P,denkt slippers aangehad en dan beginnen haperen is eigenlijk de enige verklaring.
  • Lucas De groot

    5 jaar geleden
    Of je bent aan een nieuwe gevel toe.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Laat mij raden ,mooi vaste schoenen aan gehad waarschijnlijk(slippers)