Tevredenheid bij KRC Genk na Champions League-loting: “Droom die uitkomt”

Bij KRC Genk zijn ze tevreden met de loting voor de Champions League. De landskampioen werd gekoppeld aan Liverpool, Napoli en Salzburg. “Dit is een droom die uitkomt”, zei doelman Gaëtan Coucke.

Herbeleef de loting hier.

“Dit is een mooie loting”, aldus Coucke. “Liverpool en Napoli zijn erg mooie ploegen en Salzburg is ook niet te onderschatten. Tegen Liverpool spelen is een droom die uitkomt. We gaan er alles aan doen om een mooie prestatie neer te zetten. Vroeger was ik fan van Barça dus ik had ergens gehoopt dat we tegen hen of Real zouden spelen. Maar ik kan zeker niet ongelukkig zijn met de teams die wij geloot hebben.”

(Lees verder onder de video)

Ook Casper De Norre was tevreden met de loting. “Ik had op voorhand heel graag Liverpool gehad. Met de sfeer in dat stadion moet het een geweldige ervaring zijn. Napoli is ook leuk en Salzburg is misschien een haalbare kaart.”

Opmerkelijk: De Norre heeft nog een extra reden om Liverpool te kloppen. “Ik ben eigenlijk fan van Manchester United, de grote rivaal van Liverpool”, legt hij uit. “Het zou dus extra mooi zijn om er tegen te kunnen winnen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer