Burgers proberen zich zo goed mogelijk voor te bereiden op Dorian.
Volledig scherm
Burgers proberen zich zo goed mogelijk voor te bereiden op Dorian. © AFP

Trump zegt reis af wegens komst orkaan Dorian, Florida breidt noodtoestand uit: “Het ziet ernaar uit dat het een hele grote wordt”

De Amerikaanse president Donald Trump annuleert zijn trip naar Polen met het oog op de komst van orkaan Dorian. “Ik blijf in de VS om te verzekeren dat alle middelen van de overheid gefocust zijn op de aankomende storm”, aldus Trump. “Het is heel belangrijk voor mij om hier te zijn. Het ziet ernaar uit dat het een hele, hele grote wordt.”

5 reacties

  • wim CLAES

    5 jaar geleden
    mooie foto's van de voorbereiding, doch waar de storm nu zit, moeten het met heel wat minder middelen en geld stellen. en dat trump thuis blijft zou aan zijn eigendommen in Palm Beach kunnen liggen( het is trouwens mar-a-lago club), maar ook Miami ligt in de gevarenzone, heel Florida trouwens, toch een 19 miljoen mensen die gevaar lopen.
  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    De natuur waaraan ook deze man verder wil verknoeien,staat nu aan zijn voordeur..met de factuur.
  • Gino De Neef

    5 jaar geleden
    Enorm gehypt door de media.
  • Jef Pauwels

    5 jaar geleden
    Wat Trump eigenlijk wil zeggen: ik moet in de VS blijven omdat mijn buitenverblijf Mar-a-lago in het oog van de storm ligt en ik moet waken over het feit dat alle federale middelen moeten gebruikt worden om mijn vakantieoord inclusief golfterreinen te vrijwaren. Niet meer of niet minder.
  • erik ramaekers

    5 jaar geleden
    Natuurlijk worden orkanen alsmaar sterker als gevolg van global warming.Hoe warmer de oceaan hoe sterker de orkaan.