Een vrouw met een cochleair implantaat.
Volledig scherm
Een vrouw met een cochleair implantaat. © Shutterstock

Wie slecht hoort, krijgt sneller toegang tot gehoorimplantaat

Wie niet goed hoort, krijgt in de toekomst sneller toegang tot een gehoorimplantaat. Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) maakt daarvoor cochleaire implantaten toegankelijk voor meer patiënten, laat ze vandaag weten in een persbericht. 

5 reacties

  • Raoul Rouma

    5 jaar geleden
    Het normale is schijnbaar een prestatie vandaag of dacht ons Maggie dat de mensen zulk apparaat kochten omdat het een hype is vandaag?
  • Hilde Peeters

    5 jaar geleden
    Voor veel mensen is een goed hoorapparaat ook al goed maar ook dat is duur maak dit goedkoper ipv al die borst-billen-en buikverkleiningen zogezegd medische redenen. Of terugbetaling stoppen met roken afschaffen Blijft er meer over voor dit brillen en nuttige terugbetalingen
  • Voornaam Achternaam

    5 jaar geleden
    Eindelijk! En voor deze keer een oprecht merci.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    als je als vlaming maar genoeg centen hebt om dat te betalen ,naturaliseer en u krijgt een gratis
  • ellen quasten

    5 jaar geleden
    Ik was 35 toen ik plots volledig doof werd aan mijn rechteroor. Ik heb nooit recht gehad op dit implantaat of ik moet het zelf bekostigen. Ook nu kom ik weer niet in aanmerking dat jammer is want ben ondertussen 10 jaar verder en het is heel lastig op de arbeidsmarkt voor mij. Ik heb toen mijn favoriete job vaarwel moeten zeggen. Eigenlijk zou dit voor elk persoon terug betaald moeten worden. Het heeft een enorme impact ook op u sociaal leven dus aub mevr. De Block bekijk dit voor elk persoon.