ANP
Volledig scherm
© ANP

Goklimiet van 500 euro makkelijk te omzeilen

De online goklimiet van 500 euro per week, die verslavingen moet tegengaan, is zo lek als een zeef. Dat blijkt uit een test van oppositiepartij Groen. “We hebben meer budget nodig”, reageert de Kansspelcommissie, die als waakhond moet optreden.

7 reacties

  • jan wilms

    5 jaar geleden
    Ja gokken is een ziekte ,roken is een ziekte,drinken is een ziekte,drugs nemen doen enkel zieke mensen ,alles is een ziekte maar iedereen begint toch uit zijn eigen daaraan stoppen gewoon wilskracht en het echt willen maar nee eerst limieten opleggen en dan gaan ze jobkes bij creeren,een tabakoloog voor zij die niet kunnen stoppen met roken een alcoholoog voor de drinker een drigoloog voor de druggebruikers en voor de gokkers nu een gokoloog hoe belachelijk allemaal ,wil je stoppen heb dan de
  • André Van Laethem

    5 jaar geleden
    Wie gokt moet maar zich laten behandelen. De Belg heeft voor alles een waakhond of een commissie nodig. Voer de schoolplicht in tot 100 jaar dan blijven ze zicht hebben. Een Belg moet sneller durven zeggen als hij een probleem krijgt.
  • Terence Van Geluwe

    5 jaar geleden
    Gokken op sites zoals wink heeft geen limieten . Regering loopt hopeloos achter. Wat doe je tegen crypto gok platforms?
  • Jo Debacker

    5 jaar geleden
    Goe bezig… makkelijk een maandloon uitgeven en dan een limiet opzetten van 500€/week...
  • dirk claeys

    5 jaar geleden
    Vadertje staat is nu de beheerder van de gokkers! Altijd centen kwijt en zelfs een kind van 10 kan nu gokken! Ik zie vele Dagelijks aan de gokautomaat in de krantenwinkel hun centen verspelen!