Jan Aelberts
Volledig scherm
© Jan Aelberts

Björn Rzoska stelt zich kandidaat als voorzitter bij Groen

Björn Rzoska, Groen-fractieleider in het Vlaams Parlement, stelt zich kandidaat om voorzitter te worden van Groen. Hij doet dat samen met de Mechelse Rina Rabau, die kandidaat-ondervoorzitter is. Rzoska en Rabau pleiten voor een "andere aanpak" en willen dat Groen opnieuw "meer impact" heeft. De focus van hun campagne ligt op "luisterbereidheid en vertrouwen". 

48 reacties

  • Marc Uytdewilgen

    5 jaar geleden
    Rzoska is een meer charismatische persoon, met deze zou GROEN veel vooruitgang kunnen boeken, ik hoop dat hij niet wint. Beter terug ons moemoe Meyram Almaci met haar clown Calvo kan GROEN hopelijk de dieperik in gaan!
  • aaron aerts

    5 jaar geleden
    Andere aanpak? De boodschap is rot. Het gaat om meer belastingen, die niet naar meer investeringen in het milieu gaan. Wel mee afstraffen en belerend mensen het leven moeilijk maken zonder alternatieven. Uiteindelijk is iedere partij hetzelfde: meer belastingen, onder een ander motto. Je kiest dan het motto dat het leukste klinkt voor jou. Maar de portemonnee is erna even leeg. En de zakken van hen even vol.
  • Edmond Dillien

    5 jaar geleden
    Bij de Spa, CD&v, Groen en de O VLD hoor je dat zelfde praatje, hoe zit dat in feite, iedere keer ze een voorzitter(ster) kiezen is dat dan de tiran van dienst? En die hun wil is wet zo te horen want ze zeggen allemaal dat de top moet wijzigen voor een andere aanpak of gaat het hier ook om postjes pakkerij want bvb. Rutten gaat naar Europa als dank u voor haar bewezen diensten, de ultieme post op gebied van poenpakkerij, he.
  • Guido van driel

    5 jaar geleden
    Dat zal ook met u niet lukken mr Rzoska vrees ik.
  • Daisy Vanreet

    5 jaar geleden
    Zolang Groen naast de samenleving loopt, kunnen ze preken wat ze willen. De Belg houdt niet van milieuradicalen die zonder veel kennis van zaken ons vertellen hoe het moet;