Aangeboden door Schoenen Reyskens

© Reyskens

Moeilijke voeten? Bij Schoenen Reyskens vind je steeds de juiste schoenen!

De juiste schoenen zijn onmisbaar om comfortabel te kunnen stappen. Maar wat als je ‘moeilijke’ voeten hebt? Dan koop je het best bij een specialist zoals Schoenen Reyskens. In de winkel en de webshop van Schoenen Reyskens vind je schoenen voor elk type voeten.

jthn02

Breed, smal, klein, dik, dun, hol of bol: het maakt niet uit welk type voeten je hebt, Schoenen Reyskens kan jou helpen. Zowel in de winkel in de Stalenstraat 148 in Genk-Waterschei als in de webshop vind je een uitgebreide schoenen en accessoires voor meisjes, dames, jongens en heren. Schoenen geschikt voor losse steunzolen en voor voeten met bijkomende eisen zijn de specialiteit van deze familiezaak.

Grootste specialistHildegard en Veerle Reyskens zijn de zaakvoerders van Schoenen Reyskens, dat in 1913 door hun overgrootouders werd opgericht. Ze hebben dus meer dan honderd jaar ervaring in huis. “We mogen de grootste specialist in de sector van de comfortschoenen genoemd worden”, vertelt Hildegard. “We helpen de klant om de juiste en passende schoen te vinden. Hiervoor beschikken onze verkoopsters over de nodige vakkennis.” Schoenen Reyskens heeft meer dan vijftig comfortmerken in het gamma, van extra smalle tot extra brede leesten, damesschoenen van maat 34 tot 44, herenschoenen van maat 38 tot 50 en kinderschoenen van maat 18 tot 44. Je vindt er ook handtassen of riemen. “We zijn altijd op zoek naar nieuwe en modieuze collecties in schoenen voor losse steunzolen en in schoenen voor moeilijke voeten, zowel op nationale als internationale beurzen”, zegt Veerle.

Gezellige inrichtingDe winkel in de Stalenstraat heeft een oppervlakte van duizend vierkante meter en pal voor de deur is er een gratis parking. De winkel is zeer gezellig ingericht. “Je krijgt onmiddellijk een huiselijk gevoel wanneer je binnenkomt. Terwijl moeder de vrouw de nieuwste schoenen past, kan vader voor een kopje koffie en een krant of tijdschrift terecht aan onze leestafel. Voor de Facebook- en internetaddicts is er gratis wifi beschikbaar. De kinderen kunnen tijdens het shoppen terecht in het speelkasteel. Iedereen is welkom bij ons”, zegt Hildegard.

Op afspraakHeb je een drukke agenda? Dan kun je ook shoppen op afspraak. Via de website geef je minstens een dag op voorhand door wanneer je naar de winkel wenst te komen. Aan de kassa meld je je aan en je krijgt meteen hulp van een verkoopster. Op de site kun je ook al een ‘boodschappenlijstje’ maken om je bezoek voor te bereiden. Weet je al perfect wat je nodig hebt? Dan is het uiteraard ook mogelijk om meteen je aankopen te doen in de webshop.

Tot slot hebben Hildegard en Veerle nog een belangrijke tip voor iedereen die schoenen zoekt: “Koop niet alleen met je ogen. Het is immers belangrijk om het modieuze te koppelen aan het draagcomfort.”

Bestel een cadeaubonOp zoek naar een leuk cadeau voor moeder- of vaderdag, verjaardag of voor de feestdagen? Onze cadeaubon biedt de ideale oplossing.

Ontdek hier hoe Schoenen Reyskens jou kan helpen.