Charles Michel.
Volledig scherm
Charles Michel. © BELGA

Michel: “Regering vóór november niet onmogelijk”

Volgens eerste minister Charles Michel is het niet onmogelijk een federale regering te vormen voor november. Op 1 november vertrekt Didier Reynders naar de Europese Commissie, op 1 december wordt Michel zelf voorzitter van de Europese Raad.

20 reacties

  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Als de Vlaamse partijen op alles JA knikken is er deze maand een regering.Maar hopelijk blijven de 2 trado partijen hun been ook stijf houden.Liever geen regering dan een regering die de Vlamingen nog eens uitperst om de Walen en Brusselaars in hun hangmat te laten liggen.Terug verkiezingen hopelijk NVA en VB met een grote meerderheid de grootste gedaan met die trado ja knikkende beunhazen.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Met andere woorden . Ik heb een grote schuldenberg en een grote puinhoop achter gelaten , en nu mogen jullie die opkuisen. Ik ben weg naar Europa. België trek je plan, ik ben weg. Dat wil hij zeggen.
  • danny janssens

    5 jaar geleden
    dan nog liever PS groen VB en een progressief links beleid op sociaal economisch vlak dan moet VB hierover tenminste kleur bekennen. Pensioen op 60j 1500 euro netto minimum. Weg bedrijfswagens en andere fiscale aftrekposten voor bedrijven
  • etienne bies

    5 jaar geleden
    Zij die tegen Michel zijn.......Was de MR als enige Waalse partij niet gestapt in de regering , dan hadden we misschien nooit een regering gehad in 2014.Zij die tegen Michel zijn.......het is wel de NVA die de stekker uit de regering heeft getrokken......
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Judas gewoon een Judas.