Louis Talpe en echtgenote Tiffany
Volledig scherm
Louis Talpe en echtgenote Tiffany © Getty Images

Louis Talpe en kersverse echtgenote Tiffany amuseren zich in Francorchamps: “Racen zit in de familie”

ShowbizzActeur Louis Talpe en zijn kersverse echtgenote Tiffany Ling-Vannerus gingen samen racewagens spotten in Francorchamps, waar momenteel de Formule 1 aan de gang is. 

0 reacties

  1. “Tel ik niet meer mee?” Hechte vriendschap tussen Jennifer Aniston en Sandra Bullock stoort Julia Roberts
    PREMIUM
    celebrities

    “Tel ik niet meer mee?” Hechte vriend­schap tussen Jennifer Aniston en Sandra Bullock stoort Julia Roberts

    Het rommelt in Hollywood. Volgens verschillende bronnen in de filmstad zouden enkele van de grootste vrouwelijke sterren in een ‘achterbakse ruzie’ betrokken zijn. Het gaat om Jennifer Aniston (55) en Sandra Bullock (59) aan de ene kant en Julia Roberts (56) aan de andere kant. Die laatste zou zich ‘verraden en in de steek gelaten voelen’. En ze wijst daarbij vooral met een beschuldigende vinger naar Bullock, klinkt het in ‘TV Familie’.
  2. Na een onderbreking van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux
    PREMIUM
    royalty

    Na een onderbre­king van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux

    Het oudste luxe lederwarenhuis ter wereld is Belgisch. Straffer nog: het is zelfs een jaartje ouder dan het koninkrijk België zelf. Delvaux werd opgericht in 1829 en werd al in 1883 bekroond tot hofleverancier. Geen wonder dus dat vele leden van de koninklijke familie er grote fan van zijn: koningin Paola en prinses Claire worden regelmatig met een chique handtas van Delvaux gespot, en tijdens haar recente VN-reis naar Ivoorkust verscheen koningin Mathilde ook met een Delvaux-tasje. Opmerkelijk, want dat was alweer een tijd geleden. Bloeit een oude liefde weer op?