Marlon Brando.
Volledig scherm
Marlon Brando. © REUTERS

Marlon Brando’s getuigenis tegen Michael Jackson duikt op in podcast: “Ik vroeg hem naar kindermisbruik en hij begon te huilen”

CelebritiesDe getuigenis van ‘The Godfather’-ster Marlon Brando tegen popster Michael Jackson is opgedoken in de Amerikaanse podcast ‘Telephone Stories: The Trials of Michael Jackson’. De LA Times beluisterde de aflevering op voorhand, en ontdekte dat Brando Michael aan het huilen bracht. 

6 reacties

  • Carol VanVliet

    5 jaar geleden
    misschien huilde Michael wel omdat hij beschuldigd werd van iets wat niet waar was
  • Yvonne Etman

    5 jaar geleden
    De woorden zijn volledig uit zijn verband getrokken. Als Marlon echt dat dat Michael dat soort dingen deed zou hij echt niet zo,n goede vriend van hem zijn geweest en vlak voor zijn dood nog op Neverland zijn geweest. Onzinnig!!
  • Geraldine Marcelis

    5 jaar geleden
    Mico Brando zoon van,heeft al gereageerd en zegt dat de woorden van zijn vader verdraaid geweest zijn.Dat ze 3 decennia vrienden waren met Michael,dat zijn vader toen hij ziek vas in Neverland mocht verblijven en dat Marlon nooit zou gebleven zijn moest hij ook maar enige twijfel hebben dat Michael een pedofiel zou zijn.
  • petra clyncke

    5 jaar geleden
    Naar mijn gevoel is Michael altijd een kind zelf gebleven en vertoefde hij graag in kinder gezelschap die hem veel schade heeft gekost en misbruik gemaakt van werd gehouden voor geld en kon hij zichzelf maar uiten in ze muziek die fenomeen was
  • Eddy Vervaet

    5 jaar geleden
    Wanneer gaan die insinuates eens stoppen!?Michael was hoog sensitief en had het Peter Pan syndroom.De jongen die nooit volwassen kon worden door zijn eigen succes en door de keiharde aanpak van zijn vader.Voor mij is hij onschuldig.Vraag het anders eens aan die rechter en die 12 koppige jury die hem vrijsprak.Benieuwd of Canvas ook eens"chase the truth"zal uitzenden.Deze docu werpt een ander zicht over de mens MJ.De meningen zullen altijd verdeeld blijven...