-
Volledig scherm
- © Getty Images

Met deze trucs laat de supermarkt jou meer kopen dan je van plan was

Kom jij ook altijd met meer thuis dan je van plan was? Om je de ogen te openen waarschuwt de Nederlandse voedselwaakhond Foodwatch voor de slimme trucs die supermarkten gebruiken om te zorgen dat jij je niet aan je lijstje houdt.

5 reacties

  • Nico Herbots

    5 jaar geleden
    Eten vlak voor je gaat winkelen - mensen met een volle maag kopen minder - en een lijstje meenemen waar je je aan houdt. Huismerken uitproberen, ook als je je moet bukken om ze te pakken, vaak is de prijs-kwaliteitverhouding veel beter dan bij A-merken. En promoties in de gaten houden, daar kan je echt geld mee besparen. Wel opletten voor valse acties en je niet laten vangen door promo's waarbij je superveel van hetzelfde moet kopen - tenzij je het echt op krijgt voor vervaldatum.
  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Die vreselijk grote, lompe, plastic winkelkarren van de carrefour - vréselijk! Ik doe elke keer mijn ribben pijn omdat die karretjes véél te diep zijn voor een kleiner persoon. Rits of knopen van mijn jas/handtas tussen die roosters van die ondingen! Dat is echt de reden dat ik zelden of nooit nog ga winkelen in de carrefour...
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Maak een boodschappenlijstje ,ik hou mij daar meestal aan,heb het afgeleerd om alle gangen van de supermarkt te gebruiken.
  • Marianne Van den Lemmer

    5 jaar geleden
    Heb je er ook zo'n hekel aan dat de producten regelmatig op een andere plaats worden gezet? Dan let ik altijd heel goed op dat ik niets extra koop, want dit gedrag ga ik niet 'belonen'.
  • Carolus Vif

    5 jaar geleden
    simpele oplossing hiertegen het boodschappenlijstje en je er strikt aan houden