Baby dolphin babydolfijn dolfijntje dolfijn shutterstock
Volledig scherm
Baby dolphin babydolfijn dolfijntje dolfijn shutterstock © Havoc/Shutterstock

Jong dolfijntje sterft “tijdens show” in Bulgaars dolfinarium

Het dolfinarium in de Bulgaarse stad Varna ligt onder vuur na de dood van een babydolfijn. Het dier zou volgens getuigen eerder deze maand gestorven zijn tijdens een liveshow, voor de ogen van de bezoekers. Het kleintje werd amper negen dagen oud.

6 reacties

  • Norbert Thieren

    5 jaar geleden
    Zo sollen met dieren is niet meer van deze tijd en zeker een verkeerd signaal naar kinderen toe.
  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    @Hilde: inderdaad: boycotten door er weg te blijven, dan pas stopt deze gruwel voor dolfijnen en andere dieren.Als niemand nog gaat kijken en ze maken geen winst meer dan laten ze deze dieren pas met rust in hun eigen habitat waar ze thuishoren!
  • kris deka

    5 jaar geleden
    Mensen die gaan kijken moeten niet jammeren, zij zijn even schuldig aan de mishandeling van die dieren. Denk je dat ze met plezier kunstjes doen ??
  • Levi Raes

    5 jaar geleden
    Wie is er nu nog zo onverschillig om zo,n mishandelingspark te bezoeken ook? .....
  • Hilde Geysen

    5 jaar geleden
    Dolfinariums zijn concentratiekampen voor dolfijnen. De geluiden botsen tegen de wanden wat hen gek maakt. In verhouding met hun groote en afstanden die ze normaal afleggen leven ze in een kleine bassin. Hun zogezegd lachende mond doet bezoekers denken dat ze gelukkig zijn maar niets is minder waar. Wil je dit stoppen? Bezoek nooit een dolfinaruim en informeer anderen hierover.