The Sims x Moschino
Volledig scherm
© The Sims x Moschino

When fashion meets gaming: onlinespelletjes als Fortnite lanceren steeds vaker betalende virtuele kleding

Binnen enkele dagen zijn ze waarschijnlijk weer gespreksonderwerp nummer 1 op menige speelplaats. Onlinegames als The Sims en in het bijzonder Fortnite zijn immers al een tijdje razend populair en sinds kort kan je je favoriete gamepersonages ook in merkkleding stoppen.

3 reacties

  • Cynthia Blackcherry

    5 jaar geleden
    Ik heb alles van The Sims 4 tot nu toe wat er is. Koop het gewoon niet als het uw ding niet is.
  • Ramon Simon

    5 jaar geleden
    Ik geef liever eenmalig geld voor een spel te spelen en dat ze me dan met gerust laten. Tenzij door het succes dat men een uitbreidingspakket maakt, dat is iets anders natuurlijk, maar niet al 2 maanden na het spel, dat is gewoon mensen uitmelken. Het probleem is dat die kleine aankopen onschuldig lijken maar al snel gaan bedrijven dat misbruiken en loopt het helemaal uit de hand. Op de duur kleden ze het hoofdspel letterlijk uit om daarna in stukken te verkopen.
  • Ben Kenobi

    5 jaar geleden
    Als gamer ben ik zelf ook wel schuldig geweest om een outfit in een spel te kopen maar alleen van Free to play games,maar dat is dan ook gewoon om mijn steun te geven aan de developers,maar ik vind het vrij triest dat kinderen het oke vinden om zo veel geld uit te geven aan virtuele outfits met het geld dat ze zelf niets eens verdienen.Want als je erbij stil staat is het mama en papa die betalen voor die outfits.De jeugd kent de waarde van geld niet.En daar profiteren de makers van Fortnite van.