Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters
Manchester City MCI
4
EINDE
0
Brighton & Hove Albion BHA
  • 2' Goal Kevin De Bruyne
  • 42' 55' Goal Sergio Agüero
  • 79' Goal Bernardo Silva

Klaar voor de Duivels: De Bruyne en Tielemans beiden goed voor een doelpunt en een assist in Engeland

Buitenlands voetbalZijn strafste start in cijfers in Premier League. Kevin De Bruyne (28) trekt de lijn gewoon door: 4 matchen, 1 doelpunt, 5 assists – een van elk tegen Brighton. Ook Sergio Agüero, de meest constante schutter in Engeland sinds 2011, evenaarde zijn beste seizoensbegin met zijn zesde van het seizoen. Leandro Trossard morste met kansen. Youri Tielemans van zijn kant eiste zijn rol op tijdens Leicester-Bournemouth: een doelpunt en assist, zoals De Bruyne.

7 reacties

  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Totaal niet te vergelijke die twee Hazard is doelgericht en de man van een flits die weinige spelers kunnen en De Bruyne is de generaal op het middenveld die zijn ploeg stuurt. Beide spelers zijn onmisbaar bij de R-D. Mij persoonlijke voorkeur gaat uit naar Kevin omdat hij ook nog heel hard werkt voor de ploeg.
  • johan ruell

    5 jaar geleden
    Hazard en De Bruyne zijn totaal verschillende spelers en kun je vergelijken. Een geluk dat we ze nog hebben, want met al die rode duivels die terug naar de belgische competitie keren, zo gaan we niet ver meer geraken. 't Wordt tijd om de 'oranje' petten en sjaals terug boven te halen want ik denk dat het sprookje van de duivels nu al voorbij is. Terug tijd voor 30 jaar hollandse heerschappij.
  • Patrick Weyers

    5 jaar geleden
    De beste belgische speler is De Bruyne. Op het plein en ook naast het plein. De 2de is Hazard. Dat is al jaren duidelijk. De pers heeft andere beïnvloedingen.
  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    Wat een gezeik toch weer Maartje Nieuwboter.. Hazard werd volgens u dus zomaar tot speler van de EL uitgeroepen (en normalieter ook van het WK ware het niet voor de troostprijs voor Modric). Het zijn gewoon beiden goede voetballers trouwens doet uw naam vermoeden dat er hier juist niets van u is dus opzouten met dat geleuter zou ik zeggen.
  • Philippe Schotte

    5 jaar geleden
    Volledig mee eens Maartje ! Bij de tegenstander doet Trossard het ook vrij goed , had met wat meeval al tweemaal kunnen scoren !