Wimmer.
Volledig scherm
Wimmer. © Twitter Moeskroen

Transfer Talk (31/08). Moeskroen pakt uit met ex-speler Tottenham - “Niemand heeft geld voor Neymar”

7 reacties

  • Norbert Deploige

    5 jaar geleden
    Frans Peters.......Vanzeir was een topspeler en zou een topspeler voor Genk geweest zijn. Tot onze en zijn grote spijt heeft die zware kwetsuur , waar hij meer dan een jaar is moeten van herstellen, zijn carrière zwaar in vertwijfeling gebracht. Nog steeds hopen ze bij Genk dat het zal keren en geven ze hem elders kansen zonder hem te verkopen. Lijkt mij correct.
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Benson en Vanzeir verhuren zwaar verlies voor Genk om eigen voetballers geen kansen te geven maar geld moet rollen bij de makelaars en bestuur
  • Guy Bevers

    5 jaar geleden
    Wow , Defour en Benson ook naar Antwerp !!!
  • Bart Jacobs

    5 jaar geleden
    Wilfried De Wilde... me dunkt dat een prof-speler wel verantwoordelijk kan, mag en moet gesteld worden voor z’n eigen gedrag zeker? Dat in de schoenen van de kapitein schuiven lijkt me iets te simpel. Mbokani en Zé hebben ze 3 miljoen euro gekost... niet diegenen die er tot op ‘t einde hunne kop voorgelegd hebben!
  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Böloni mag Haroun gerust houden : die is AA Gent onwaardig ! Trouwens welke normale speler wil nog naar Antwerp gaan, tenzij voor heel veel geld, want sportief kan je er niks gaan doen !