Olga Leyers
Volledig scherm
Olga Leyers © Kristof Ghyselinck

Olga Leyers ruilt unief in voor tv-wereld: “Ik heb een streep getrokken onder mijn studies”

ShowbizzOlga Leyers (21) is net als haar vader, Jan, niet meer weg te denken uit het Vlaamse tv-landschap. Gezien ze van haar tv-programma’s een vaste carrière kan maken, weet ze niet meer zeker of ze nog terug zal keren naar de universiteit.

38 reacties

  • Ann Verschueren

    5 jaar geleden
    Als ge uzelf zoals in de familie Leyers goed in de markt kunt leggen is er in de showbizz veel meer te verdienen dan met een diploma rechten dat na 20 jaar niks meer waard is. Later kan ze als BV nog op een politieke lijst gaan staan of een kledingzaak openen of een eigen merk van iets op de markt brengen.
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    Een diploma halen waar je 15 jaar niks mee gaat doen heeft ook niet zoveel nut. Dat papiertje verliest dan zijn inhoud. Maar inderdaad het is niks nieuws, het papiertje is soms belangrijker dan wat dan ook.
  • Donald Borremans

    5 jaar geleden
    't is haar gegund maar 'k zou toch ook voor een diploma gaan, kwestie van iets achter de hand te hebben, 't kan vlug gedaan zijn ...
  • Foexie

    5 jaar geleden
    Tegenwoordig is dat papiertje belangrijker dan ervaring voor een aantal bedrijven. Zelf meegemaakt. 7 open posities voor bachelor of +15j ervaring. Ik werkte al meer dan 20j op dat bedrijf en ook andere solicitanten met 15-20j ervaring werden bedankt. Ten spijt van de persoon die de aanwervingen deed alleen jonge onervaren kerels met bachelor aangenomen. Beleid blijkbaar.
  • Els Schelfhout

    5 jaar geleden
    De televisiewereld gaat niet blijven duren. Binnen 20 jaar kijkt niemand nog naar tv programma's.