Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Getty Images

Veerle (51) ging via Tinder op zoek naar vertier met jongere mannen: “Mijn telefoon werd het bewijs dat ik er weer toe deed”

Na haar huwelijk was Veerle (51) uit op simpel vertier, no strings attached. En omdat ze niet zat te wachten op een nieuwe relatie, stelde ze haar Tinder-zoektocht zo in dat alleen maar jongere mannen de revue passeerden. Want een beetje avontuur, dat zou haar wel deugd doen.

4 reacties

  • Katja Schraudy

    5 jaar geleden
    Het gaat niet over of je lelijk of mooi bent,maar het gaat gewoon over bescherming en het is te gevaarlijk om langs tinder af te spreken,je weet nooit met wie je afspreekt of wie er voor jou staat,en het schoonheid zit van binnen en niet van buiten .
  • Erwin Jacobs

    5 jaar geleden
    Andy De Schieter, ik heb mijn profiel nog eens opgefrist en de app opnieuw geïnstalleerd. Heb 16 likes op een halve dag, waarvan ik er 3 hebben laten matchen. En ik ben ook niet de knapste uit de hele hoop, verre van zelfs. Maar ik snap je wel, ik heb in eenzelfde situatie gezeten dat er zelfs geen likes waren. 1 match heb ik al weggehaald vanwege te opdringerig. 2e match ben ik al 2 heel leuk mee aan het chatten. Het is een raar ding, dat sowieso.
  • Andy De Schieter

    5 jaar geleden
    Als je er goed uitziet, dan kan dat geen probleem zijn. Ik zit al twee jaar op Tinder, maar blijkbaar ben ik echt te lelijk want heb nog nooit een match gehad.
  • Charlotte De greef

    5 jaar geleden
    Veel plezier, meid!