Kris Van Dijck (N-VA), toen nog Vlaams Parlementsvoorzitter, naast Filip Dewinter (Vlaams Belang) op 11 juli in het Brusselse stadhuis. P-Magazine onthulde niet veel later het nieuws over de prostitutiezaak waardoor Van Dijck opstapte. Als langstzetelende  leidde Dewinter vervolgens twee dagen het Vlaams Parlement.
Volledig scherm
Kris Van Dijck (N-VA), toen nog Vlaams Parlementsvoorzitter, naast Filip Dewinter (Vlaams Belang) op 11 juli in het Brusselse stadhuis. P-Magazine onthulde niet veel later het nieuws over de prostitutiezaak waardoor Van Dijck opstapte. Als langstzetelende leidde Dewinter vervolgens twee dagen het Vlaams Parlement. © Photo News

Dewinter: “Kris Van Dijck is vreselijk behandeld”

Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter ontkent in een interview met ‘De Zondag’ dat hij achter het lek zat waardoor Kris Van Dijck (N-VA) moest opstappen als Vlaams Parlementsvoorzitter en hijzelf die functie twee dagen uitvoerde.

11 reacties

  • Erwin Fiers

    5 jaar geleden
    De tijd dat de Vlamingen snel vergeten is voorbij.Als de klassieke partijen zo verder doen dan mogen ze het wel schudden.En telkens proberen ze Dewinter van zijn sokkel te halen.De mensen trappen daar niet meer in.
  • gustaaf guldentops

    5 jaar geleden
    gezocht:bekwame en eerlijke politici,waar;in belgie. aanmelden in laken vragen naar zijne majesteit flipo ondervinding:hoe minder hoe liever. verloning 7000 euro belasting vrij.
  • Stavros Kanakaris

    5 jaar geleden
    Ja erg he, met je zatte kop achter het stuur kruipen en ongeval veroorzaken. Nee maar, daarvoor gestraft worden? Komaan!
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Peeters is vas tde boosdoener van dit politieke afrekenen om deze positie die Van Dijck werd aangeboden. Zeer toevallig werd een zeer goede vriend van Peeters verkozen na het aftreden van Van Dijck. En Peeters stond erbij te lachen.
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Zo moet het! Als iemand dronken achter zijn stuur zit moet de wet voor iedereen gelijk zijn.Het zou pas schandalig zijn de kleintjes te straffen en de groten te laten lopen.