© Getty Images for AG

Ariana Grande annuleert ontmoeting met fans in Antwerpen door paniekaanval

Fans van superster Ariana Grande die rekenden op een ontmoeting met Ariana Grande kwamen vrijdag na haar optreden in het Antwerpse Sportpaleis thuis van een kale reis. De zangeres bood hen openhartig excuses aan, maar liet weten dat het helemaal niet goed met haar gaat: “Mijn angsten en depressie bevinden zich op het hoogste niveau in lange tijd.”

mdm, mrra

Via een Instagramstory deelde de ‘Thank u next’-zangeres mee waarom ze haar fans vrijdag niet te woord kon staan tijdens haar ‘Sweetener’-tour in het Antwerpse Sportpaleis. “Tijd om even eerlijk te zijn”, begon ze. “Mijn angsten en depressie bevinden zich op het hoogste niveau in lange tijd.” Eerder die dag kreeg ze te kampen met enkele paniekaanvallen, waardoor het haar “wijzer leek om haar energie te sparen voor de show”. De fans die een ticketje met ontmoeting hadden aangekocht - tegen een stevige prijs - worden terugbetaald.

“Ik beloof jullie de beste show te geven die ik kan”, besloot Ariana Grande.

Mentale gezondheid

Ariana Grande staat erom bekend openlijk over mentale gezondheid te spreken. Zo deelde ze enkele maanden terug nog scans van haar brein met haar fans om het effect van haar posttraumatische stressstoornis aan te tonen. Die liep ze twee jaar geleden op toen een zelfmoordterrorist tijdens haar concert in Manchester een aanslag pleegde. Daar kwamen toen 22 mensen, waaronder heel wat jonge fans, bij om het leven. Bovendien kreeg Grande vorig jaar ook nog het verlies van haar ex-vriend en rapper Mac Miller te verwerken en verbrak ze haar verloving met komiek Pete Davidson.

© Instagram

© Getty Images for AG

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer