Orshof stelt domeinnaam Oudsberg ter beschikking

Als "Oudsberg" de nieuwe naam wordt van de nieuwe fusiegemeente wil Frank Van Orshoven deze domeinnaam met plezier en zonder kosten overdragen.

RDr

De naam van de nieuwe fusiegemeente maakt dus heel wat los. Zo is "Oudsbergen" voorgesteld maar ook “Oudberg” blijft een mogelijke kanshebber. Frank Van Orshoven, zaakvoerder van Orshof, liet deze domeinnaam "oudsberg.be" al in 2011 registreren. “Voor alle duidelijkheid. De registratie gebeurde dus niet naar aanleiding van de zoektocht naar een nieuwe gemeentenaam”, opent Frank.

Dit gebeurde wel in functie van de wandelgebieden Solterheide, Oudsberg en Donderslag. “Die wandelgebieeden vormen al jaren samen de Duinengordel. In 2011 werd "Duinengordel" opgericht door ANB en Meeuwen-Gruitrode, Bree, Oplgabbeek en Maaseik. De domeinnaam duinengordel.be werd op 16 maart 2011 geregistreerd door ANB”, verduidelijkt Van Orshoven.

Vanuit ANB, noch vanuit het projectbureau Duinengordel bestond de intentie om andere domeinnamen van de deelgebieden te registreren. “Ook niet nadat ik hen daar op attent had gemaakt. Om die reden heb ik solterheide.be, oudsberg.be en donderslag.be laten registreren op 12 juli 2011. Ons Orshof ligt aan de rand van de Solterheide, en fungeert al jaren als onthaalpunt en poort naar de prachtige natuur van de Duinengordel. De registratie van deze domeinnamen vond ik niet meer dan ook logisch”, besluit Frank Van Orshoven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer