Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Anderlecht AND
1
EINDE
0
Standard STA
  • 31' Goal Alexis Saelemaekers

Saelemaekers schenkt Anderlecht tegen Standard eerste zege van het seizoen

Jupiler Pro LeagueAnderlecht heeft zijn eerste zege beet. Met dank aan Alexis Saelemakers die zijn eerste basisplaats bekroonde met een knappe goal. Wordt de Clásico-zege een referentieoverwinning voor het jonge Anderlecht van Vincent Kompany?

18 reacties

  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Zonder Nasri en Kompany is dat een mooie uitslag van de jeugd.
  • Sven Kjell

    5 jaar geleden
    Standard blijft toch echt een circus ploegje. Een bende clowns waarvan je op voorhand niet weet met welke acts gaan afkomen. Maar met hun dommigheden je steeds aan het lachen brengen. Hoe kun je deze ploeg haten? Tenzij het jouw ploegje is.
  • Ganja Puffer

    5 jaar geleden
    Heb het vanaf match 1 gezegd.. haal de prins van het veld en RSCA zal matchen winnen.. Als je als back vaak vrij rond loopt, dan help je je medeverdedigers niet. Bij Man.C. lukt dat nog, bij RSCA is dat nog te vroeg. En zie, zelfs met hun jonkies (en zonder vince) halen ze het van (een mak) standard
  • Philippe Schotte

    5 jaar geleden
    RSCA heeft gewonnen niet door hun nieuwe systeem waar ze gewoon niet klaar voor zijn maar wel met vaak de lange bal en hard zwoegen . Als RSCA fan ........ we gaan gewoon een zeer zwaar seizoen tegemoet want het is niet met een nieuwe spits dat alles opeens gaat veranderen en we klaar zijn voor de top !
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Strafschop op Gerkens niet gefloten. Elleboogstoot met bloedneus als gevolg op Zulj niet gefloten. Keer op keer wordt Anderlecht benadeeld door de VAR. Chapeau voor Gerkens om na die kopstoot nog een bal te gaan verdedigen op de achterlijn. Grote inzet! Laat Saelemakers maar id ploeg. Zeer goede speler. Nooit begrepen waarom Kompany hem nooit opstelde.