© pn

Koningin Máxima haalt de mosterd bij koningin Mathilde

Koningin Máxima (45) vergezelde onze vorstin Mathilde (43) deze week tijdens een tour door Nederland en was duidelijk onder de indruk van haar kledingkeuzes. Op dinsdag droeg onze adellijke landgenote nog een rood ensemble, donderdag deed Máxima net hetzelfde.

vwh

Koningin Máxima was donderdag te gast in Den Bosch om er het nieuwe educatief centrum Jheronimus Academy of Data Science te openen. Dat deed ze in een volledig rode outfit - jurk, cape, schoenen, clutch en hoed. De rode jurk en de schoenen zijn trouwens een ontwerp van het Belgische modehuis Natan en maken al langer deel uit van haar garderobe. Ze droeg de creatie al tijdens afspraken in Rusland, Washington en Haarlem.

© AFP

De internationale media suggereren dat ze haar inspiratie haalde bij onze eigen koningin. Zij droeg afgelopen dinsdag immers ook een gelijkaardige rode outfit om samen met koningin Máxima de Nederlandse stad Den Haag te ontdekken. Haar rode jas en jurk zijn van het Italiaanse modehuis Armani, de rode hoed van onze landgenote Fabienne Delvigne.

© BELGA

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer