BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bekijk hier hoe Anderlecht het haalde in Clásico en Genk een punt wegkaapte bij Club

8 reacties

  • Robert De Meulder

    5 jaar geleden
    Eerste wedstrijd zonder tegengoal ,winst tegen een topploeg.Wat Anderlecht allemaal kan zonder Kompany.Never change a winning team?
  • Bianca Vantieghem

    5 jaar geleden
    Ik denk dat club nog goed weg komt. Ook weer een cadeau gekregen van de scheids , krijgen de vrijetrap en het doelpunt cadeau!!! Ooit zei ik hier eenmaal iemand trainer wordt van club verandert hij in een arrogant manneke wel met Clement is het ook al van dat. We lagen een uur boven dus is de uitslag niet correct zegt hij , wel Philip'ke een wedstrijd duurt 90+ minuten!!! En hun wereld voetballer'tje Vanaken wat was hij weer ... zwak!!!
  • caes jean-pierre

    5 jaar geleden
    Anderlecht viert de overwinning, tegen een slecht standard op eigen veld, alsof ze de wereldbeker hebben gewonnen, toch wel zielig om zien, voor zo een ploeg als Anderlecht.
  • Hans Raemaekers

    5 jaar geleden
    Word er niets gezegd over de fout op Gerekens
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Het doelpunt van Brugge kon men zeker afkeuren want hij ging zich volledig op drukken aan Séba, want Séba geraakte geen centimeter van de grond. Het was in Brugge en dat is toch altijd iets anders, Vanaken mag ellebogen uitdelen maar raakt niet aan hem of het is fout. Scheidsrechters zijn ook maar gewone mensen.