HLN/rv
Volledig scherm
© HLN/rv

“Geen rood voor Ndongala” en “alleen in theorie penalty voor Anderlecht”: het oordeel van onze huisref

Jupiler Pro LeagueVier controversiële fases van het voorbije voetbalweekend legden we voor aan onze huisref Tim Pots. Vier keer zijn oordeel.

30 reacties

  • Germain De Block

    5 jaar geleden
    Ndongala gaat alleen voor de man want de bal is al te ver van hem af dus altijd rood want kan bekeken worden als iemand aantrappen zonder bal zoals bij natrappen.heefy jullie scheidsrechtet dat in zijn matchen laten doorgaan?hoop dat hij toch op een plei gestaan heeft.
  • Marcel Caers

    5 jaar geleden
    Geeft na wedstrijd toe dat het er revaccineer is op het buiten trappen van de bal en dan komt die alles weter dit vertellen
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    @jammy cappon, leg me geen woorden in de mond die ik niet gezegd heb, ik heb nl nooit gezegd dat het geen rood was. Voor wie het aangaat, mijn telefoongesprekken worden vanaf heden opgenomen met nummerregistratie, een verwittigd man is er twee waard. Wie zijn commentaar kwijt wil doet dat op dit forum, iedereen heeft recht op zijn mening. Bel daarom de mensen niet op met bedreigingen.
  • Roger Versavel

    5 jaar geleden
    Een te late tackel waarbij het scheenbeen ( beveiligd door een beenbeschermer) geraakt wordt is misschien rood. En te late interventie in de lucht waarbij iemand een rechtstreekse kopstoot krijgt is zelfs geen fout? Wat een belachelijke poging om de ref en var te vrijwaren van een duidelijk foute beslissing!
  • Kurt Boeckaert

    5 jaar geleden
    wat belachelijk uitleg van die Pots !?? theoretisch is het penalty !?? als het penalty is, dan moet er gewoon gefloten worden en doet de ref het niet dan moet de VAR tussenkomen !